Vår första ljudbok är Gunilla Löfmans bok … att se...  Den publiceras på förlaget både som pappersbok och även nu inom vårt kommande område,  som ljudbok i samarbete med Celia.

.

oves kopia.JPG

...att se...

av: Gunilla Löfman

Pris: € 20

Gunilla Löfman 

ISBN 978-952-5986-27-3

Gunilla Löfman är diplomekonom och hade en gång en bokföringsbyrå – tills hon en dag inte mera såg siffrorna. Sedan dess har hon bl.a. fungerat som ordförande för Förbundet Finlands Svenska Synskadade r.f. (FSS) och för SAMS–Samarbetsförbundet kring funktionshinder r.f. Hon har också varit delaktig i nordiskt och europeiskt synskadesamarbete. Just nu är hon engagerad i projektet, Tillgängliga böcker i Senegal.

 

Gunilla Löfmans bok behandlar ämnet synskadad, viljan och beslutsamheten att försöka leva ett fullt liv, trots begränsningar, att inte låta dessa styra sitt liv. Hon har skrivit en mycket lättläst bok om sitt liv som synskadad. En fin, glad bok och ofta med ett stort mått av självironi. Som fösta bok i Labyrinth Books nya giv kommer den på samma gång ut både i pappersform och som ljudbok, den första i en kommande serie av ljudböcker som planeras på förlaget.

Ljudboken kommer ur ett givande samarbete mellan Celia och Labyrinth Books.

  • Facebook Social Icon
 Vår Facebook sida
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now