Labyrinth Books Ab presenterar Gunilla Löfmans bok,

…att se... Speciellt med denna publicering är att den kommer både som tryckt bok och som ljudbok, den första boken i vårt program för ljudböcker.

 Pär Stenbäcks nya bok kommer från förläggaren tankesmedjan Magma.  Labyrinth Books har distributions rätten och boken kan nu beställas direkt från vårt lager eller från bokhandeln. 

€ 20

€ 20

€ 25

Läs förordet till Pär Stenbäcks nya bok:

Demokrati under hot?

Författaren Gunilla Löfman som är hemma från Nagu är efter en paus på sex år igen ordförande för Förbundet Finlands Svensks Synskadade r.f. För tjugofem år sedan drabbades hon av en synskada. Det ledde till att hon var tvungen att avstå från bokföringsbyrån som hon grundat. I … att se … skriver hon att hon upplevde att det i samhället fanns en uppfattning om att hon inte enbart hade fått en synskada utan att också att hennes utbildning och erfarenheter hade blåst bort. Efter att Löfman lämnat byrån har hon aktivt arbetat för att förbättra synskadades livsvillkor både nationellt och internationellt. I  … att se … ställer hon frågan: ”Varför behövs överhuvudtaget projekt för att få världens makthavare att få upp ögonen och för att få dem att se det självklara? Visst är det fullständigt självklart att alla människor har rätt att ta del av litteratur, tidningar och annan information. Alla människor, det betyder även synskadade personer!”

 

Ljudboken.JPG
  • Facebook Social Icon
 Vår Facebook sida
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now